SMS Kredi

TEB Kredi Başvurusu SMS ile Nasıl Yapılır?

Teb'in Pratik İhtiyaç Kredisi adıyla tanıttığı kampanyasına cepten nasıl başvuracağınızı ve kampanyanın maliyet-faiz bilgilerini bu yazıdan öğrenebilirsiniz. Tüm detaylar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

TEB kredi başvurusu sms ile kolayca yapılabilir. Başvuru için T.C. kimlik numaranızı 4466’ya göndermeniz yeterlidir. Kredinin diğer detayları şöyle:

Teb pratik ihtiyaç kredisinin özellikleri nelerdir?

TEB’in bu ürünü müşterilere kısa mesaj ile finansman imkanı sağladığı için, kampanya Teb sms kredi diye de anılmaktadır. Kampanyanın özelliklerini alttaki başlıklarda açıkladık:

Teb sms kredi limiti ne kadar?

Banka bu ürün kapsamında 12.500 TL’ye kadar finansman verebiliyor. Kampanyanın vade üst limiti ise 5 yıl (60 ay) olarak belirlenmiş.

Kampanya faizi ne kadar?

Kampanyanın aylık faiz oranları %1,49‘dan başlayıp %2,89’a kadar çıkabiliyor. Kredi vadesi, miktarı ve müşterinin kredi notu faiz oranlarını etkileyecektir..

Kampanyanın masrafları nelerdir?

Pratik kredi adıyla ile verilen finansmanın masrafları şunlardır:

  • Kullanacağınız finansman tutarının binde beşi kadar tahsis ücreti banka tarafından alınmaktadır. Örn: 10 bin TL’den 50 TL tahsis ücreti (dosya masrafı) alınacaktır.
  • İhtiyaç finansmanlarından standart olarak alınan BSMV ve KKDF adında iki vergi bulunmaktadır.
  • Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) kapsamında aylık faiz tutarının yüzde beşi kadar masraf çıkarılır.
  • Kaynak Kullanımını Destekleme Fonu (KKDF) kapsamında ise aylık faiz tutarının yüzde on beşi kadar masraf çıkarılmaktadır.
  • Bu iki vergi yukarıda belirttiğimiz oranlarla bankaya ödeyeceğiniz taksitlere eklenir.
  • Finansman alabilmek için bazı sigorta işlemlerini yapmanız banka tarafından şart koşulur. Bu bağlamda kredi kullanabilmek için hayat sigortası yaptırmak zorunludur.
  • Sigorta primlerinin yıllık olarak ödendiğini; kullanılan tutar ve müşterinin profili gibi durumlara göre prim miktarının değişebildiğini söyleyelim.

Teb cepten kredi başvurusu nasıl yapılır?

Teb cepten kredi başvurusu bir kısa mesajla kolayca yapılabiliyor. Teb sms kredi başvurusu yapmak için Kimlik numaranızı 4466‘ya göndermeniz gerekiyor. Gönderdiğiniz sms başına alınan ücret Türk Telekom için 65 kuruş, Vodafone için 40 kuruş ve Turkcell için 65 kuruştur. Bankanın cevaben gönderdiği smslerin ücretleri de tüketiciden kesilmektedir. Kısa mesaj ile bankaya yapılan finansman başvuruları olumlu sonuçlanırsa paranızı banka şubelerine gidip alabiliyorsunuz.

ÖNEMLİ NOT: Zaten TEB müşterisiyseniz paranızı almak için şubeye gitmeniz gerekmiyor. Onaylanan kredi tutarı müşterinin hesabına direkt yatırılmaktadır.

Kampanyanın internetten başvuru sayfasına gitmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz: https://www.teb.com.tr/basvurum-nerede/#step=1

Teb Cepten kredi kartı limit yükseltme işlemi nasıl yapılır?

Banka müşterileri kart limit yükseltme işlemini smsle de yapabilirler. Teb sms ile kredi kartı limit yükseltme işlemi yapmak için LIMIT yazıp 4616‘ya göndermeniz yeterlidir. Bu işlemi yapabilmeniz için telefon numaranızın bankanın sisteminde kayıtlı olması gerekmektedir. Göndereceğiniz sms’in ücreti Türk Telekom ve Turkcell müşterileri için 65 kuruş, Vodafone müşterileri için ise 40 kuruştur.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu