İnternet Bankacılığı

TEB İnternet Şubesi Şifresi Nasıl Alınır?

Sponsorlu Reklamlar

Türkiye Ekonomi Bankası’nın internet şubesi ve mobil uygulaması yoğun olarak kullanılıyor. TEB internet şubesini kullanabilmek için TEB’in müşterisi olmak gerekiyor. TEB müşterilerinin de internet şubesini aktif olarak kullanabilmeleri için internet şifresi almaları gerekiyor. Bu yazımızda TEB internet şifresi konusunda bilgiler verdik. TEB internet şifresi nasıl alınır? TEB internet şubesi ile yapılan işlemler nelerdir?

TEB internet şifresi nasıl alınır?

TEB’in mobil uygulaması olan CEPTETEB ve TEB internet şubesini kullanabilmek için internet şifresi oluşturmak gerekiyor. İntenet şifresi oluşturmak için TEB’in resmi internet sitesini kullanabilirsiniz. Aşağıda verdiğimiz bağlantıya tıklayarak TEB internet şifresi oluşturabilirsiniz.

TEB internet şubesi şifre alma işlemi için tıklayınız. Bu bağlantıya tıkladıktan sonra TEB’e ait banka kartları bilgilerini kullanarak TEB internet şubesi şifre alma işlemi işlemini tamamlayın. İnternet adresini kullanmadan şifre edinmek isterseniz bütün TEB şubelerinden şifre talebinde bulunabilirsiniz.

TEB internet şubesi ile yapılan işlemler nelerdir? 

TEB internet şubesi ile şubelerden yapılan işlemlerin birçoğunu yapabilirsiniz. TEB internet şubesi ile yapılan işlemler şunlardır?

  • Para transferi işlemlerinin tamamını yapabilirsiniz. ( Havale, EFT, swift, virman…)
  • Bankada bulunan tüm hesaplarınızı kontrol edebilirsiniz. Ayrıca mevduat hesabı açma-kapama işlemi, çek bilgileri görüntüleme, bireysel kredi izleme, taksit ödeme, otomatik ödeme talimatı verme, geçmiş işlemleri görüntüleme
  • kredi kartınızın bilgilerini, hesap özetlerini, dönem içi işlemlerinizi, gelecek dönem taksitleri, bekleyen provizyonlar gibi kredi kartı bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.
  • Vergi ve fatura ödemeleri yapabilirsiniz.
  • Faturasız gsm hatlarına TL yükleyebilirsiniz.
  • Kredi başvurusu yapabilir, kredinizi anında kullanabilirsiniz.
  • Kısacası para çekme işlemi hariç şubelerden yapılan bütün işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu