SMS Kredi

Şekerbank 1953 Sms Kredi Başvurusu

Sponsorlu Reklamlar

Bankacılık işlemlerini banka şubelerine gitmeden yapmak zamandan ve masraftan kazanç sağlıyor. Bu makalemizde şubesiz olarak başvurulabilen bir kredi olan Şekerbank sms kredi hakkında bazı soruları cevapladık. Şekerbank sms kredi başvuru işlemleri ve sms ile yapılan diğer işlem detayları aşağıda…

Şekerbank sms kredi özellikleri nelerdir?

Şekerbank sms kredinin özellikleri şunlardır:

  • Şekerbank sms kredi adı ile sadece ihtiyaç kredisi vermektedir.
  • Şekerbank sms ile en fazla 100 bin TL ihtiyaç kredisi vermektedir. 100 bin TL’ye kadar olan ihtiyaç kredisi başvurularınızı sms ile yapabilirsiniz.
  • Şekerbank sms ile verdiği kredilere en fazla 60 ay vade yapmaktadır.

Şekerbank sms kredi faizleri ne kadardır?

Şekerbank sms kredi faizleri 3-60 ay arasındaki bütün vadeler için %2,32’dir. 100.000 TL’lik Şekerbank ihtiyaç kredisinin toplam maliyetini buradan hemen görebilirsiniz: https://www.sekerbank.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyackredihesapla

Şekerbank 1953 sms kredi masrafları nelerdir?

Şekerbank 1953 sms kredi masrafları şunlardır:

  • Şekerbank sms kredi olarak verdiği miktarın binde beşi kadar kredi tahsis ücreti alacaktır.
  • Şekerbank 1953 sms kredi kullanımı sonucunda uygulanan aylık faiz miktarının yüzde beşi kadar Banka Sigorta Muamele Vergisi yani BSMV, yüzde on beşi kadar Kaynak Kullanımını Destekleme Fonu vergisi yani KKDF alınmaktadır.
  • Şekerbank bu krediyi kullanan müşterilerine hayat sigortası yapmayı şart koşacaktır. Hayat sigortası primi yıllık olarak tüketiciden alınacaktır. Yıllık prim ücreti kullanılan kredi miktarına ve kredi kullanan müşterinin çeşitli özelliklerine göre değişecektir.

Şekerbank 1953 sms kredi başvurusu nasıl yapılır?

Şekerbank 1953 sms kredi başvurusu yapmak için Kredi yazıp bir boşluk bırakarak T.C. kimlik numaranızı yazın ve 1953’e kısa mesaj olarak gönderin. Başvurunuz 5 dakika içinde sonuçlanacaktır. Sms ile kredi veren bankalar hakkında bilgi almak isterseniz tıklayın: https://yatırımhaber.com/sms-ile-kredi-veren-bankalar-hangileri-420/

Şekerbank sms kredi başvurunuz olumlu sonuçlanırsa ne yapmanız gerekir?

Şekerbank sms kredi başvurunuz olumlu sonuçlanırsa Şekerbank müşteri temsilcisi tarafından aranırsınız. Kredi hakkında bilgilendirildikten sonra yakınınızda bulunan bir Şekerbank şubesine kredi için gerekli olan belgelerle birlikte davet edilirsiniz. Şubelere gerekli belgelerle giderek kredinizi kullanabilirsiniz.

Şekerbank ihtiyaç kredisi için istenen belgeler nelerdir?

Şekerbank ihtiyaç kredisi için istenen belgeler şunlardır:

  • Nüfus cüzdanı,
  • Gelir belgesi,
  • Başvuru yapacak kişinin adına kayıtlı herhangi bir fatura ya da kişiye ait ikametgah belgesi istenmektedir.

Şekerbank sms ile kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

Şekerbank’a sms ile kolayca kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Sms ile başvuru yapabileceğiniz kredi kartları Bonus ve Bütçem Benim Bonus kart olmak üzere iki tanedir. Sms ile Şekerbank bonus kart başvurusu için BONUS boşluk TC kimlik numaranızı yazıp 1953’e göndermeniz yeterlidir. Sms ile Şekerbank Bütçem Benim Bonus kart başvurusu için BUTCEM boşluk TC kimlik numaranızı yazıp 1953’e göndermeniz yeterlidir. Peki, Sms ile Şekerbank hesap kartı başvurusu nasıl yapılır?

Sms ile Şekerbank hesap kartı başvurusu nasıl yapılır?

Şekerbank’taki mevduat hesabına ait bankamatik kartı başvurusu için sms servisini kullanabilirsiniz. Sms ile Şekerbank hesap kartı başvurusu için SEKERKART yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra T.C. kimlik numaranızı yazarak 1953’e gönderin.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu