Bankalar

Qnb Finansbank Sms Bankacılığı Hizmetleri Nelerdir?

Sponsorlu Reklamlar

QNB Finansbank müşterileri sms bankacılığını kullanarak bazı işlemleri yapabiliyor. Bu makalemizde QNB Finansbank sms bankacılığı hakkında bazı soruları cevapladık. QNB Finansbank sms ile kredi kartı şifresi alma, hesap kartı şifresi alma, hesap bakiyesi sorgulama ve para puan öğrenme işlem detayları aşağıda…

Qnb Finansbank sms ile kredi kartı şifresi alma işlemi nasıl yapılır?

Qnb Finansbank sms ile kredi kartı şifresi alma işlemini yedi gün yirmi dört saat yapabilirsiniz. Sms ile bildirdiğiniz kredi kartı şifresi alma talebiniz sistem tarafından otomatik olarak algılanır ve oluşturulan kart şifreniz yine sistem tarafından tarafınıza anında gönderilir. Qnb Finansbank sms ile kredi kartı şifresi alma işlemi için SIFRE yazdıktan sonra kelimeler arasında birer boşluk bırakarak kredi kartı numaranızın son 4 rakamını, annenizin kızlık soyadının ilk harfini, kredi kartınızın arkasındaki güvenlik kodunun ilk 2 rakamını yazın ve 3996 QNB Finansbank sms bankacılığı servisine gönderin. Şifreniz cebinize hemen gelecektir.

QNB Finasbank kredi kartı şifremi unuttum ne yapmalıyım?

QNB Finasbank kredi kartı şifresini unutanlar da yukarıda açıkladığımız şekilde 3996 QNB Finansbank sms bankacılığı servisine sms göndererek kredi kartı şifrelerini güncelleyebilirler.

Qnb Finansbank sms ile hesap kartı şifresi alma işlemi nasıl yapılır?

Qnb Finansbank sms ile hesap kartı şifresi alma işlemi için yapmanız gereken şey NAKIT yazdıktan sonra kelime aralarında birer boşluk bırakarak hesap kartınızın numarasının son 4 rakamını, annenizin kızlık soyadının ilk harfini ve banka kartınızın son kullanma tarihini (ay-yıl) şeklinde yazarak 3996 QNB Finansbank sms bankacılığı servisine göndermektir. Örnek: NAKIT 1903 B 0819

Qnb Finansbank sms ile kart şifresi alma işlemi ücretli midir?

Qnb Finansbank sms ile kart şifresi alma işlemi ücretlidir. Sms başına alınan ücret 65 kuruştur.

Qnb Finansbank sms ile hesap bakiyesi sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Qnb Finansbank sms ile hesap bakiyesi sorgulama işlemi için BAKIYE yazıp bir boşluk bırakın ve banka kartı numaranızın son 4 rakamını yazdıktan sonra 3996 QNB Finansbank sms bankacılığı servisine gönderin.

Qnb Finansbank sms ile para puan öğrenme işlemi nasıl yapılır?

Qnb Finansbank sms ile para puan öğrenme işlemi için PUAN yazıp bir boşluk bırakın ve banka kartı numaranızın son 4 rakamını yazdıktan sonra 3996 QNB Finansbank sms bankacılığı servisine gönderin.

Qnb Finansbank sms ile bakiye – para puan sorgulama ücretli midir?

Smsle bakiye ve parapuan sorgulama işlemleri için sms ücreti alınmamaktadır.

Qnb Finansbank’a sms ile kredi başvurusu nasıl yapılır?

Qnb Finansbank’a sms ile kredi başvurusu yapmak için TC kimlik numaranızı yazıp 5030’a göndermeniz yeterlidir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu