İpotekli Kredi

Odeabank Gayrimenkul İpotekli İhtiyaç Kredisi

Sponsorlu Reklamlar

Odeabank yüksek miktarda krediye ihtiyacı olan tüketicilere konut, iş yeri ve imarlı arsa ipotekli ihtiyaç kredisi veriyor. Faiz oranları, başvuru seçenekleri ve maliyet bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz.

Odeabank İpotekli Kredi Faiz Oranı

DİKKAT: Daha düşük faizlerle ipotekli kredi kullanmak isterseniz Ziraat Bankası’nın kampanyasını mutlaka inceleyin: https://yatırımhaber.com/ziraat-bankasi-yuksek-tutarli-ihtiyac-kredisi-veriyor-562/

Odebank ipotekli kredi faiz oranı %1,35 olarak bildirilmiş. Bu oranlarda değişiklik yapmak bankanın inisiyatifindedir. Ürünün diğer özellikleri şöyle:

Odeabank gayrimenkul ipotekli kredinin özellikleri nelerdir?

Odeabank gayrimenkul teminatı karşılığında tüketicilere finansman sağlıyor. Banka; konut, imarlı arsa veya iş yeri ipoteği karşılığında müşterilerine yüksek tutarda kredi verebiliyor. 60 aya kadar vade yapılabiliyor.

Bankaya ipotek olarak göstereceğiniz gayrimenkul konut ise konutun ekspertiz değerinin %80’ine kadar; iş yeri ya da imarlı arsa ise bu taşınmazların ekspertiz değerinin %50’sine kadar ipotekli kredi alabilirsiniz. Odeabank ipotekli kredinin diğer özellikleri şöyle:

Masraf  Bilgileri

  • Odeabank’tan alacağınız ipotekli kredi tutarının binde beşi kadar kredi tahsis ücreti ödersiniz.
  • Konut ipotekli ihtiyaç kredileri BSMV (Banka ve Sigorta Muamele Vergisi)’den muaftır. Bu kredilerden aylık faiz tutarının yüzde on beşi kadar KKDF (Kaynak Kullanımını Destekleme Fonu) vergisi alınmaktadır.
  • Arsa veya iş yeri ipotekli ihtiyaç kredilerinden hem BSMV hem de KKDF ücreti alınacaktır.  BSMV kesintisi aylık faiz tutarının yüzde beşi kadardır ve bütün taksitelere bu oranda eklenecektir.
  • Konut ipotekli kredi kullanacak kişilerin, ipotek altına alınacak konuta sigorta yaptırmaları istenir. Bu iş yeri ipotekli krediler için de geçerli olacaktır.
  • Odebank’tan ipotekli kredi kullanacak herkes hayat sigortası yaptırmak zorundadır.
  • Taşınmaz rehin tesis ücreti olarak müşteriden 257 TL ücret alınır.
  • Odeabank ipotek altına alacağı gayrimenkullere ekspertiz işlemi uygulamaktadır. Ekspertiz ücreti müşterilerden alınır. Odeabank’ın ekspertiz ücretleri 527 TL’den başlamaktadır. Bu fiyat ekspertizi yapılacak olan gayrimenkulün değeri ile doğru orantılıdır.

Masraf tutarlarını bankanın resmi sayfasından da görebilirsiniz: https://www.odeabank.com.tr/tr-TR/Sayfalar/urun-ve-hizmet-ucretleri.aspx

Odeabank ipotekli kredi başvurusu nasıl yapılır?

Odeabank, şubesiz bankacılık yöntemleriyle ipotekli kredi başvurusu almamaktadır. Bu sebeple Odeabank’tan ipotekli kredi kullanmak isteyen kişiler bankanın şubelerine müracaat etmeliler. Nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve ipoteğe konu olan taşınmazın tapu fotokopisini temin etmeyi unutmayınız.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu