Krediler

Media Markt Denizbank Telefon Kredisi (60 Ay Vadeli)

Denizbank Media Markt kredi kampanyasıyla www.mediamarkt.com.tr üzerinden satın aldığınız telefon ve diğer elektronik eşyaları 60 aya kadar taksitlendirin. Tüm detaylar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Bu krediyi mağazalar ve web site üzerinden yapacağınız bütün alışverişler için kullanabilirsiniz. En çok akıllı telefon satın almada kullanıldığı için halk arasında Denizbank Telefon Kredisi olarak adlandırılıyor.

Denizbank bu alışverişleri finanse ederken müşteriye “Web’de Kredi” kampanyasını kullandırır. Yani bu kredi kesinlikle faizsiz değildir. Faizsiz telefon kredisi için makalenin sonuna bakınız. Ürünün diğer özellikleri ve başvuru aşamaları şunlar:

Media Markt Denizbank Kredi Başvurusu SMS Numarası

Denizbank cep telefonu kredisine başvurmak için KREDİM boşluk T.C. kimlik numaranızı yazıp 3280’e gönderin. Onay alırsanız yukarıdaki talimatları aynı şekilde uygulayıp kredinizi kullanabilirsiniz.

Media Markt Kredi Başvurusu (Sorgulama)

  • Başvuru için Media Markt’ın web sayfasını kullanabilirsiniz. https://www.mediamarkt.com.tr/tr/shop/denizbank-ile-taksit-firsati.html bu bağlantıya tıklayıp Denizbank’a başvurunuzu web üzerinden yapın.
  • Onay almanız halinde ister Media Markt mağazalarından ister www.mediamarkt.com.tr üzerinden alışverişinizi yapın.
  • Yaptığınız alışverişin faturasını temin edip 7 gün içinde Denizbank şubesine müracaat edin.
  • Böylece Denizbank cep telefonu kredisini kullanmış olacaksınız.
  • Alışveriş için harcadığınız tutar size geri ödenecek ve 60 aya kadar taksite bölünecektir.

DİKKAT: Alışveriş tutarını önce kendi kredi kartınız veya banka kartınızla ödemeniz gerekiyor. Daha sonra krediyi kullanabilir ve ödediğiniz tutarı taksitlendirebilirsiniz.

Media Markt Denizbank Kredi Hesaplama

Media Markt Denizbank kredi kampanyasının faiz oranı %1,69’dur. Bu oran müşterinin kredi notuna göre artabilir. Kredinin örnek maliyet tablosu aşağıda:

MiktarVadeFaiz OranıToplam Ödeme
2.000 TL12 ay%1,692.273,34 TL
5.000 TL24 ay%1,69 6.364,74 TL
10.000 TL36 ay%1,69 14.187,48 TL
15.000 TL60 ay%1,69 26.067,03 TL

DİKKAT: Fiyatı 3.500 TL’ye kadar olan cep telefonları için en çok 12 ay, fiyatı 3.500 TL’nin üzerinde olanlar için en çok 3 ay vade yapılır. Bilgisayar ve Notebook alımlarında azami vade 12 ay, tablet alımlarında ise azami vade 6 aydır.

Bu Ürün Avantajlı Mı?

Bu ürünün normal bir ihtiyaç kredisinden farkı yoktur. 12 aya kadar taksitli telefon alma imkanı sağlaması en büyük avantajıdır. Ancak faiz oranlarının yüksekliği kredinin toplam maliyetini arttıracaktır. Ayrıca bu kampanyadan kredi notu düşük olanlar yararlanamayacaktır. Bunlar da bu ürünün olumsuz yönleridir.

Faizsiz Telefon Kredisi Veren Banka Var Mı?

Faizsiz ve 12 aya kadar taksitle telefon almak isterseniz Fibabanka’nın Vatan Bilgisayar kampanyasına bakmanızı öneririz. Konu hakkında ayrıntılı bilgi almak isterseniz https://yatırımhaber.com/fibabanka-faizsiz-telefon-kredisi-vatan-bilgisayar/ adresini ziyaret ediniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu