İnternet Bankacılığı

Kuveyt Türk İnternet Bankacılığı Şifre Alma (Mobil Şube)

Kuveyt Türk internet bankacılığını nasıl kullanabileceğinizi detaylı olarak anlattık. Mobil şube ve şifre alma bilgileri aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Kuveyt Türk internet bankacılığı nasıl kullanılır?

Kuveyt Türk internet bankacılığı sistemini kullanabilmek için öncelikle Kuveyt Türk müşterisi olmalısınız. Müşteriyseniz aşağıdaki Kuveyt Türk internet bankacılığı şifre alma işlemlerini uygulayıp şifrenizi hemen oluşturabilirsiniz.

Kuveyt Türk internet bankacılığı açma (parola)

Kuveyt Türk’ün internet şubesi yeni şifre alma sayfasının adresine bu bağlantıdan girebilirsiniz: https://isube.kuveytturk.com.tr/Login/NewPassword

Açılan sayfada bulunan bölümlere kimlik ve müşteri bilgilerinizi girip DEVAM tuşuna basın. Yapmanız gereken işlemler size bildirilecektir. Yönlendirmeleri takip ederek Kuveyt Türk internet bankacılığı şifre alma işlemini tamamlayabilirsiniz. Müşteri numaranız banka kartınızın üzerinde yazılıdır. Müşteri numaranızı bulamadıysanız bu bağlantıdan yardım alabilirsiniz: https://yatırımhaber.com/kuveyt-turk-iban-sorgulama-musteri-no-ve-hesap-no-ogrenme/

Yukarıdaki bağlantı üzerinden yalnızca bireysel müşteriler şifre alabilir. Kuveyt Türk kurumsal müşterisi iseniz bu bağlantı üzerinden parolanızı oluşturabilirsiniz: https://isube.kuveytturk.com.tr/Login/CorporateNewPassword

Kuveyt Türk Mobil Şube Şifre Alma

İnternet şubesi şifrenizi Kuveyt Türk Mobil üzerinden alabilirsiniz. Kuveyt Türk mobil uygulamasını telefonunuza indirin ve aşağıdaki talimatları uygulayıp şifrenizi hemen alın:

Uygulamayı açtığınızda alttaki görseldeki gibi bir sayfayla karşılaşacaksınız. Bu sayfa üzerindeki DOĞRULA sekmesine basıp devam edin.

Kuveyt Türk cep şubesi
Kuveyt Türk cep şubesi

Sistem doğrulama işlemi için telefonunuzu konum özelliğine erişmek isteyecektir. Konum erişimine izin verdikten sonra alttaki sayfaya yönlendirileceksiniz.

Kuveyt Türk mobil şube şifre alma
Kuveyt Türk mobil şube şifre alma

Üstteki resimde gösterildiği gibi ŞİFREMİ UNUTTUM/ANINDA ŞİFRE sekmesine girerek Kuveyt Türk internet bankacılığı kayıt işleminizi yapabilirsiniz.

Kuveyt Türk internet şubesi şifremi unuttum ne yapmalıyım?

Kuveyt Türk internet şifrenizi unuttuysanız yukarıdaki başlıkta verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirsiniz. Bağlantıya tıklayarak müşteri no, ad-soyad, T.C kimlik no ve doğum tarihinizi yazarak devam tuşuna tıklayın. Karşınıza gelecek olan sayfadaki talimatları uygulayarak anında şifre yenileme yapabilirsiniz. Bu yöntem dışında Kuveyt Türk telefon bankacılığı üzerinden de unuttuğunuz şifrenizi değiştirebilirsiniz. Doğrudan Kuveyt Türk şubelerine giderek de şifre almak mümkündür.

Kuveyt Türk çağrı merkezinden internet şubesi şifresi nasıl alınır?

444 0 123 numaralı Kuveyt Türk çağrı merkezini arayıp müşteri bilgilerinizi ileterek internet şifrenizi kolayca alabilirsiniz. Çağrı merkezlerine bağlanmak bazen çok zamanınızı alabiliyor. Bunun için size bankaların müşteri temsilcilerine kısa yolla bağlanma numaralarını kullanmanızı öneririz.

Bankaların müşteri temsilcilerine kısa yolla bağlanma numaralarını bilmiyorsanız Bütün Bankaların Müşteri Temsilcilerine Kısa Yolla Bağlanma Numaraları başlıklı makalemizi okuyabilirsiniz.

Kuveyt Türk şubelerinden internet şifresi almak için yanımızda hangi belgeleri götürmeliyiz?

Kimliğinizle herhangi bir Kuveyt Türk şubesine müracaat ederek internet şifrenizi alabilirsiniz.

Kuveyt Türk internet şubesi ile hangi bankacılık işlemleri yapılabilir?

Kuveyt Türk internet şubesi ile yapılabilen bankacılık işlemleri şunlardır:

  • EFT, Havale, Swift, Virman gibi para transferi işlemleri (Bütün bankaların yurt içi hesaplarına yapılan EFT ve havaleler ücretsizdir. Hesap işletim, eft ve havale ücreti almayan diğer bankaları görmek için tıklayın: https://yatırımhaber.com/islem-ucreti-almayan-bankalar
  • Vadeli ya da vadesiz mevduat hesabı açma-kapama
  • Finansman ve kart başvurusu yapma
  • Altın- döviz hesabı açma
  • Kartsız olarak ATM’lerden para çekme (mobil uygulama karekod sistemi)
  • Döviz, altın, fon alma satma
  • Hesap hareketlerini takip etme
  • Otomatik ödeme talimatı verme
  • Tahvil-bono alış satışı
  • Kuveyt Türk kartlarının şifrelerini değiştirme

Kuveyt Türk mobil şube ile hangi işlemler yapılabilir?

Kuveyt Türk mobil şube ile internet şubesinin tek farkı birinin web site üzerinden diğerinin mobil uygulama üzerinden kullanılmasıdır. Kuveyt Türk mobil uygulamasına internet şifrenizle giriş yaparak da yukarıdaki işlemleri 7/24 ve kolayca yapabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu