Krediler

Kredi Kartsız Taksitle Telefon Alma 2020 (Kredili – Senetli)

Telefon kredisi kullanarak veya senetli olarak cep telefonu satın alabilirsiniz. Bu yazıda senetle telefon satan mağazaları ve telefon kredisi veren bankaları inceledik. Tüm detaylar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Bazı bankalar; Teknosa, Media Mark ve Vatan Bilgisayar gibi mağazalarla anlaşmalı olarak cep telefonu kredisi veriyor. İlk olarak taksitle telefon almak isteyenlere faizsiz telefon kredisi veren Fibabanka’yı inceleyelim:

Fibabanka Vatan Faizsiz Telefon Kredisi

Fibabanka’nın Vatan Bilgisayar ile bir protokolü var. Buna göre Vatan’dan satın alacağınız bütün cep telefonlarına 12 aya kadar taksitli ve faizsiz cep telefonu kredisi veriliyor. Bu kapsamda 15.000 TL’ye kadar telefon kredisi kullanabilirsiniz.

Kampanyanın ayrıntılı incelemesini ve başvuru yöntemlerini görmek isterseniz bu bağlantıyı ziyaret ediniz: https://yatırımhaber.com/fibabanka-faizsiz-telefon-kredisi-vatan-bilgisayar/

ING Bank Teknosa Kredisi

Taksitli telefon satışı yapan mağazalardan birisi de TEKNOSA… ING Bank ile yapılan anlaşmaya göre TEKNOSA mağazalarından yapılan alışverişlere 15.000 TL’ye kadar kredi veriliyor. Üstelik bu finansman sadece cep telefonları için verilmiyor. Bilgisayar, televizyon, oyun konsolu kısacası TEKNOSA’da bulunan bütün ürünler için finansman alabilirsiniz.

Bu krediyi TEKNOSA mağazalarından kullanıp ürününüzü hemen satın alabilirsiniz. ING şubelerine gitmenize gerek kalmadan krediniz hemen tanımlanır. Bu ürün faizsiz değildir. Faiz oranları ve başvuru hakkında detaylı bilgi almak için bu bağlantıyı mutlaka ziyaret edin: https://yatırımhaber.com/ing-teknokredi/

Denizbank Media Markt Taksitli Telefon Kredisi

Media Markt’ın internet sitesinden ve mağazalarından satın aldığınız ürünler sonradan krediyle taksitlere bölünüyor. Şöyle ki; önce kendi kredi kartınız veya banka kartınızı kullanıp ürünü satın alıyorsunuz. Daha sonra Denizbank’tan kredi alıyorsunuz. Banka ödediğiniz tutarı size iade ediyor ve borcunuzu 60 aya kadar taksitlendiriyor. Faiz oranları ise %1,69’dan başlıyor.

Denizbank Media Markt kampanyasının bütün detaylarını buradan görebilirsiniz: https://yatırımhaber.com/media-markt-denizbank-telefon-kredisi/

DİKKAT: Vatan, Media Markt ve Teknosa senetle telefon satmamaktadır. Senetli olarak telefon veya elektronik eşya almak istiyorsanız alttaki başlığı inceleyin…

Senetle Telefon Alma 2020

Elektronik eşya satın almak için kredi kartı veya kredi almak istemiyorsanız senetle satış yapan mağazaları kullanabilirsiniz. Bu kapsamdaki iki mağaza olan EVKUR ve Mutlu Evim’i inceleyelim:

EVKUR’dan Taksitli Telefon Alma

Taksitli telefon satışı yapan mağazalardan birisi olan EVKUR, tüketiciye senet imzalatarak ürün satıyor. Satın alacağınız ürünü EVKUR mağazalarına giderek veya web siteye üye olarak seçiyorsunuz ve borç senedi imzalayıp işlemi tamamlıyorsunuz. Taksitli cep telefonu almak isteyenlere 6 taksit yapılıyor.

www.evkur.com.tr üzerinden siteye üye olup mağazaya gitmeden taksitli ve kredi kartsız telefon satın alabilirsiniz. Yapmanız gereken şeyler şunlar:

  • Üye olduktan sonra ürününüzü seçin.
  • Ürün taksitini seçip adres bilgilerinizi girin.
  • Yukarıdaki işlemleri kaydettikten sonra EVKUR görevlisi adresinize kadar gelip size borç senedi imzalatacaktır.
  • İmza işleminden sonra 15 gün içinde satın aldığınız ürün adresinize gönderilecektir.

Senetlerinizi ödemek için EVKUR mağazalarını, Yapı Kredi ATM veya internet bankacılığını kullanabilirsiniz.

Mutlu Evim’den Taksitli Cep Telefonu Alma

www.mutluevim.com.tr üzerinden sisteme üye olup sipariş verebilirsiniz. Mutlu Evim, siparişinizi evinize kadar getirip gerekli imzaları sizden alacaktır. Bu sayede senetli olarak telefon satın alabilirsiniz. Firmanın senetli satış için şartları şunlardır:

  • Hakkınızda açılmış bir icra davası olmaması
  • KKB notunuzun çok düşük olmaması
  • Sigortalı çalışan olmanız

Firmanın elektronik eşyadan otomobile kadar çok geniş bir senetli satış portföyü bulunuyor. Yukarıdaki bağlantı üzerinden inceleyebilirsiniz.

DİKKAT: Senetli ürün satışlarının faizleri kredi kartlı ve kredili satışlardan yüksek olabilir. Ürün satın almadan önce mağazaya ödeyeceğiniz toplam tutarı iyi inceleyiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu