Bankalar

Hesap İşletim Ücreti Almayan Bankalar 2020 (EFT-Havale Dahil)

Sponsorlu Reklamlar

Bu makalemizde 2020 yılında vadeli – vadesiz hesap işletim ücreti almayan bankalar ve havale – eft ücreti almayan bankalar hakkında bilgiler verdik.

EFT, Havale ve Hesap işlem ücreti almayan bankalar

EFT, havale ve hesap işletim ücreti almayan bankalar hakkında bilgi veren tablomuzu inceleyebilirsiniz. Bu bankalar hakkında ayrıntılı bilgi edinmek isterseniz tablodan sonraki başlıklara bakabilirsiniz.

Hesap İşletim Ücreti Almayan BankalarHavale Ücreti Almayan BankalarEFT Ücreti Almayan Bankalar
Enpara.comEnpara.comEnpara.com
Kuveyt Türk Katılım BankasıKuveyt Türk Katılım Bankası Kuveyt Türk Katılım Bankası
Yapı Kredi Bankası (Nuvo)Yapı Kredi Bankası (Nuvo)Yapı Kredi Bankası (Nuvo)
Cepteteb.com.trCepteteb.com.trCepteteb.com.tr
Albaraka Türk Katılım BankasıAlbaraka Türk Katılım Bankası (internet şubesi ve mobil şube)Albaraka Türk Katılım Bankası (internet şubesi ve mobil şube)
Türkiye Finans Katılım BankasıFibabanka (İnternet şubesi ve mobil şube)Fibabanka (İnternet şubesi ve mobil şube)

Enpara.com hesap işletim ücreti almıyor

Enpara.com QNB Finansbank tarafından yönetilen ve sanal bankacılık alanında hizmet veren bir internet sitesidir. Enpara.com hesap işletim ücreti almamaktadır. Enpara.com aracılığı ile yapacağınız eft, havale ve virman gibi para transferi işlemleri de ücretsizdir.

Enpara’nın müşterilerinden hesap işletim ücreti ve para transferi işlem ücreti almamasının yanında onlara birçok avantaj sunmaktadır. Enpara.com müşterisi olmak için bile şubelere gitmenize gerek kalmamaktadır. İnternet üzerinden bir form doldurarak başvurunuzu hemen yapabilirsiniz. Başvurunuz tamamlandıktan sonra bir kaç gün içinde enpara kartınız adresinize kadar bizzat enpara müşteri danışmanı ile gönderilecektir. Enpara müşterisi olmak için imzalamanız gereken evrakları ve enpara kartınızı müşteri danışmanınız, istediğiniz zaman istediğiniz saatte daha önce başvurunuzda belirtiğiniz adrese getirecektir. Müşteri danışmanınız gerekli prosedürleri size anlatacak, ilgili sözleşmeyi size imzalatıp enpara hesabınızı ve enpara kartınızı aktif hale getirecektir.

Enpara’nın müşterisiyle yaptığı sözleşmede, hiçbir zaman hesap işletim ücreti alınmayacağı da belirtiliyor. Enpara hakkında daha fazla bilgi için https://yatırımhaber.com/enpara-com-hakkinda-bilgiler/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Kuveyt Türk Katılım Bankası hesap işletim, havale ve eft ücreti almıyor

Kuveyt Türk katılım bankacılığı alanında faaliyet gösteren bir kuruluştur. Bu kurum, hesap işletim ücreti almayan bankalar arasındadır. Bununla beraber Kuveyt Türk müşterileri internetten, mobil bankacılıktan ya da atmlerden yurt içi hesaplara yaptıkları eft,havale ve virman gibi işlemler için de ücret ödememektedir.

Kuveyt Türk havale, eft ve hesap işletim ücreti almamasının yanında, verdiği kredi kartından da yıllık ücret talep etmiyor. Sağlam Kart adlı bu kredi kartı, eğitim ve sağlık giderlerine 5 aya kadar faizsiz taksitlendirme yapıyor. Sağlam Kart hakkında ayrıntılı bilgi edinmek isterseniz Kuveyt Türk’ün resmi internet sitesine bakabilirsiniz.

Yapı Kredi Nuvo Dijital Bankacılık hesap işletim, eft ve havale ücreti almıyor

Yapı Kredi Bankası’nın dijital bankacılık hizmeti veren uygulaması Nuvo’yu kullanan müşteriler, hesap işletim ücreti ödememektedir. Nuvo kullanıcılarından eft ve havale ücreti de talep edilmiyor. Hesap işletim ücreti almayan bankalar arasında yer alan Nuvo, bu avantajlarından dolayı kullanıcı sayısını arttırmaktadır. Nuvo internet bankacılığı uygulamasıyla bireysel kredi başvurusu yapma, vadeli- vadesiz mevduat hesabı açma, kredi kartı başvurusu yapma gibi bankacılık işlemlerini şubesiz olarak yapabilirsiniz.

Cepteteb uygulaması kullanıcıları hesap işletim, eft ve havale ücreti ödemiyorlar

2020 yılında hesap işletim ücreti almayan bankalar arasında Cepteteb de var. Türkiye Ekonomi Bankası’nın sadece internet kanalıyla hizmet veren bir ürünü olan Cepteteb, müşterilerinden hesap işletim ücreti almıyor. Yurt içindeki hesaplara yapılan havale ve eft işlemleri için müşteriden para transferi komisyonu alınmıyor.

Cepteteb’in müşterilere sağladığı diğer avantajlar hakkında bilgi almak isterseniz https://yatırımhaber.com/cepteteb-hakkinda-bilgiler/ adresimizi mutlaka ziyaret ediniz.

Albaraka Türk hesap işletim, eft ve havale ücreti talep etmiyor

Türkiye’nin en köklü katılım bankası olan Albaraka Türk müşterilerinden hesap işletim ücreti almıyor. 2020 yılında eft ücreti almayan bankalar arasında yer alan Albaraka Türk bununla birlikte internet bankacılığından, mobil bankacılıktan, atmlerden ve çağrı merkezinden yapılan havale ve eftden de ücret talep etmiyor.

Türkiye Finans Katılım Bankası hesap işletim ücreti almıyor

2020 yılında hesap işletim ücreti almayan bankalar arasında Türkiye Finans da yer almakta. Bu banka eft ve havale işlemleri için ücret almaktadır. Bankanın para transferi işlemleri için ücret alması müşteri için bir dezavantaj teşkil ediyor.

Fibabanka havale ve eft ücreti almıyor

Fibabanka hesap işletim ücreti almaktadır. Ancak telefon ve internet bankacılığı ile havale işlemlerinden; internetten yapılan eft işlemlerinden işlem ücreti almamaktadır. Bu sebeple Fibabanka, internet bankacılığı ile yapılmak şartıyla, eft ve havale ücreti almayan bankalar arasında yer alıyor diyebiliriz.

Yukarıda verdiğimiz bilgiler, hesap işletim ve havale – eft ücreti almayan bankalar adıyla iki başlık halinde aşağıda listelenmiştir.

Vadeli Vadesiz Hesap işletim ücreti almayan bankalar 2020

  • Enpara.com
  • Kuveyt Türk
  • Yapı Kredi Nuvo
  • Cepteteb
  • Albaraka Türk
  • Türkiye Finans

Havale ve eft ücreti almayan bankalar 2020

  • Fibabanka
  • Albaraka Türk
  • Yapı Kredi Nuvo
  • Kuveyt Türk
  • Cepteteb
  • Enpara.com

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu