Müşteri Hizmetleri

İş Bankası Müşteri Hizmetleri Numarası (Direkt Bağlanma)

Türkiye İş Bankası'nın müşteri hizmetleri telefonlarını ve çağrı merkezi dışındaki iletişim kanallarını anlatmaya çalıştık. Ayrıntılar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

İş Bankası müşteri hizmetleri telefon numarası 0 850 724 0 724‘tür. Bankanın çağrı merkezine Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden ulaşmak için de aynı numarayı kullanabilirsiniz. İşbank çağrı merkezine yurt dışından ulaşmak için +90 850 724 0 724‘ü aramalısınız.

İşbank müşteri temsilcisine kısa yolla bağlanma 2019

0 850 724 0 724 numaralı İşbank çağrı merkezini arayın. Sesli mesaj sistemi Kayıp Çalıntı için 1‘i tuşlamanızı söyleyecektir. Bu şekilde 1’e basarak doğrudan İş Bankası müşteri temsilcisine bağlanabilirsiniz. Çağrı merkezi elemanına en kısa bu yolla bağlanabilirsiniz.

İşbank Çağrı Merkezinden Müşteri Tanıtma İşlemi

İşbank müşterisiyseniz bankanın sistemine çağrı merkezi üzerinden kendinizi tanıtabilirsiniz. Bu sayede birçok işlemi müşteri temsilcisine bağlanmaya gerek kalmadan kolayca yapabilirsiniz. Tanıtma işlemini yapmak için aşağıdaki dört yöntemden istediğinizi kullanabilirsiniz:

0 850 724 0 724 numaralı İşbank Çağrı merkezini arayıp;

  • müşteri numaranızı ve müşteri şifrenizi,
  • bankamatik kartı numaranızı (16 haneli) ve kart şifrenizi (4 haneli),
  • kredi kartı numaranızı (16 haneli) ve kredi kartı şifrenizi (4 haneli),
  • hesap numaranızı (11 haneli) ve hesabın bağlı oldu banka kartının şifresini

kullanmak suretiyle sisteme müşteri kaydınızı yapabilirsiniz.

7/24 Hizmet Alabilirsiniz

0 850 724 0 724 numaralı İş Bankası çağrı merkezinden 7 gün 24 saat hizmet alabilirsiniz.

İş Bankası çağrı merkezinden bütün bankacılık işlemleri yapılır mı?

Bütün bankacılık işlemlerinizi İş Bankası müşteri hizmetleri üzerinden yapabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey çağrı merkezini aradıktan sonra müşteri numaranızı ve şifrenizi girmenizdir.   Türkiye İş Bankası Canlı Yardım Özelliği

Hafta içi 09.00 – 18.00 saatleri arasında İşbank’ın canlı yardım özelliğini kullanabilirsiniz. Bu sistem sorunlarınızı müşteri temsilcisine canlı olarak iletmenizi sağlar. Bankanın web sayfası üzerinden yazışarak probleminizi görevliye bildirmeniz mümkün kılınır. Canlı yardım sayfasına ulaşmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

NOT: Adınızı soyadınızı ve e posta adresinizi kullanarak canlı destek alabilirsiniz. Bağlantı kurmak için sizden başka bir bilgi istenmez.

İşbank İletişim Formu

Sorunlarınızı veya diğer taleplerinizi bildirmek için bu formu doldurabilirsiniz. İletişim formundaki talepleriniz dikkate alınarak size kısa zamanda dönüş yapılacaktır. İşleminiz çok acil değilse bu kanalı kullanmanızı tavsiye ederiz. İlgili forma ulaşmak isterseniz https://www.isbank.com.tr/TR/bize-ulasin/Sayfalar/iletisim-formu.aspx bağlantısını kullanabilirsiniz. İşbank’ın iletişim formu giriş ekranı aşağıdaki gibi görünmektedir:

İşbank İletişim Formu
İşbank İletişim Formu

Garanti Bankası’nın çağrı merkezi numaralarını ve müşteri hizmetlerine bağlanma kısa yolunu öğrenmek için  https://yatırımhaber.com/garanti-bankasi-musteri-hizmetleri-numarasi/ bağlantısını ziyaret edebilirsiniz

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu