Krediler

ING Bank Teknokredi – Elektronik Eşya ve Telefon Kredisi 2020

ING Bank'ın Teknosa ile bir anlaşması var. Buna göre Teknosa üzerinden yaptığınız alışverişleriniz için ING'den faizsiz veya uygun faizli kredi alabiliyorsunuz. Hem de banka şubelerine gitmeden. Ayrıntılar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Teknosa’dan yapacağınız 500 TL – 15.000 TL arasındaki alışverişleriniz için ING Teknokredi kullanabilirsiniz. Krediye başvurmak için ING şubelerine gitmek zorunda değilsiniz. Alışveriş yapacağınız Teknosa mağazasında taksitle telefon alma kredisi kullanabilirsiniz. Detaylar şöyle:

Teknosa kredi sorgulama sms (Başvuru İşlemleri)

Alışveriş yapacağınız Teknosa mağazası üzerinden teknokredi başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru için sırasıyla şu işlemleri yapmanız gerekiyor:

1- Mesaj Gönderin

Teknosa mağazasına gittikten sonra TEKNOSA boşluk T.C. kimlik numaranızı yazıp 2229’a sms gönderin. Kelime aralarında bir boşluk bırakmayı unutmayın. (ÖRN: TEKNOSA 12345678912)

2- Kimliğinizi Doğrulatın

Başvurunuz onaylanınca mağazada bulunan ING Bank Hizmet Noktası’ndan kimliğinizi doğrulatmanız ve kart gönderimi için adres bilgilerinizi vermeniz gerekiyor. Mağaza görevlisi sizi yönlendirecektir.

3-  Kredinizi hemen kullanın

Teknosa’dan yapacağınız harcamaları bu ürünü kullanarak hemen ödeyin.

Teknosa Kredisi Hangi Ürünler İçin Verilir?

Telefon, bilgisayar, tablet kısacası Teknosa mağazalarında satılan her ürün için ING Teknokredi kullanabilirsiniz. Alışverişiniz için 60 aya kadar taksitlendirme yapabilirsiniz.

Faizsiz Teknokredi Kullanabilir Miyim?

Bazı ürünler için faizsiz teknosa kredisi kullanmak mümkündür. Ancak müşterinin bazı şartları sağlaması gerekmektedir. Aşağıdaki ürünlere faizsiz olarak 12 aya kadar taksit yapılmaktadır.

  • 500-3.500 TL arası VESTEL markasındaki tüm akıllı telefonlarda ING Teknokredi ile peşin fiyatına 12 taksit,
  • SAMSUNG (A2 Core, M10, A10, A20 modelleri hariç), HUAWEI (Y5 2019 hariç, bu modelde 6 taksit geçerlidir.),
  • OPPO (AX7, A5s, RXI7 Neo hariç, bu modellerde 6 taksit geçerlidir.),
  • CASPER (E3 hariç),
  • TCL ve AlCATEL markalarındaki tüm akıllı telefonlarda ise ING Teknokredi ile peşin fiyatına 10 taksit kampanyası geçerlidir.
  • Kampanya ile bir adet telefon alınabilir.
  • Kampanya seçili mağazalarda geçerli olup, ürünler mağaza stokları ile sınırlıdır.
  • ING Bank, günün koşullarına göre kampanyaya uygun görmediği başvuruları onaylamama ve faiz değişikliği yapma hakkını saklı tutar.

Teknokredi Faiz ve Maliyet Bilgileri

Ürünün aylık faiz oranı %1,39’dur. 60 aya kadar vade imkanı sunuluyor. Teknokredi’den dosya ve sigorta masrafı alınmıyor. Çeşitli harcamalara göre düzenlenmiş Teknokredi maliyet tablosu şöyle:

TutarVade – FaizAylık TaksitToplam Ödeme
500 TL3 Ay – %1,39172 TL517 TL
750 TL6 Ay – %1,39132 TL794 TL
1.500 TL9 Ay – %1,39181 TL1.628 TL
2.000 TL10 Ay – %1,39219 TL2.188 TL
4.000 TL12 Ay – %1,39371 TL4.447 TL
15.000 TL60 Ay – %1,39398 TL23.853 TL

Kaynak: https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/krediler/teknokredi

Taksit Ödemelerini Nasıl Yaparım?

15 gün içinde adresinize kredi için açılan ING Hesabına ait bankamatik kartı gönderilir. Bu kartı kullanarak ödemelerinizi yapabilirsiniz. Ayrıca cep telefonunuza gönderilen referans numarasını kullanarak da kartsız olarak ATM’lerden ödeme yapabilirsiniz.

Artan Parayı Nasıl Alırım?

Kullandığınız kredi tutarı alışveriş tutarınızı geçerse aradaki farkı Nakit Kartınızı kullanarak ING Bank ATM’lerinden çekebilirsiniz veya diğer pos harcamalarında kullanabilirsiniz.

Kredi Notum Düşük, Teknokredi Alabilir Miyim?

Bu kampanya ihtiyaç kredisi kapsamındadır. Teknokredi kullanabilmeniz için bankanın kredi kullanım şartlarına uymanız gerekir. Bu sebeple Kredi notu uygun olmayan müşteriler ING Bank Teknokredi kullanamazlar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Denizbank Media Markt ortaklığıyla elektronik eşya cep telefonu kredisi veriyor. Bu kampanyayı da incelemenizi öneririz. Detaylı bilgi almak için alttaki bağlantıyı ziyaret ediniz: https://yatırımhaber.com/media-markt-denizbank-telefon-kredisi/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu