SMS Kredi

ING Bank Kredi Başvurusu SMS 2205

ING Bank'a sms ile kredi başvurusu yapabilirsiniz. Başvuru şekli ve kredi faiz bilgileri için aşağıya bakınız...

Sponsorlu Reklamlar

ING sms kredi başvurusu nasıl yapılır?

ING sms kredi başvurusu yapmak için T.C. kimlik numaranızı yazıp 2205’e kısa mesaj olarak göndermeniz yeterlidir. Bu şekilde bankaya ihtiyaç kredisi için ön başvuru yapmış olursunuz. Başvurunuz onaylanırsa şubeler üzerinden kredinizi kullanabilirsiniz.

ING müşterileri internet bankacılığından şubesiz olarak kredi kullanabilirler. Bunun için ING Bank internet bankacılığı şifresi almak gereklidir. Şifre alma işlemi hakkındaki talimatlar için alttaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz: https://yatırımhaber.com/ing-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir-512/

Ing sms kredi özellikleri nelerdir?

Ing ihtiyaç kredisine sms ile de başvurulabiliyor. ING sms kredinin özellikleri şunlardır:

  • Ing sms kredi için en az 3 ay en fazla 60 ay vade yapılıyor.
  • Güncel faiz oranları %0,99’dan başlamaktadır. Bu orandan, kredi skoru 1850’nin üzerinde olanlar faydalanabilir. Faiz detaylarını görmek için bu bağlantıyı ziyaret ediniz: https://www.ing.com.tr/tr/bilgi-destek/kredi-faizleri
  • Alacağınız kredi tutarının binde beşi kadar kredi tahsis ücreti(dosya masrafı) kesilir.
  • Hayat sigortası primi yaptırmak zorunludur. Bu prim yıllık olarak alınır. Kişinin cinsiyetine,yaşına, sağlık durumuna göre değişebilir. 15.000 TL krediyi 36 ay vade ile alacak olan 35 yaşındaki erkek müşterinin vereceği hayat sigortası yıllık primi 150 TL civarında olacaktır.

ING sms kredi hemen hesaba yatar mı?

ING’ye sms ile kredi başvurusu yapma işlemi bir ön başvuru niteliğindedir. Bu sebeple başvurunuz onaylansa bile paranız hemen hesabınıza yatırılmamaktadır. Ön başvuru süreci olumlu sonuçlanan müşteriler kredilerini ING şubelerinden alabilirler.

Ing sms ile kobi kredi başvurusu nasıl yapılır?

Ing esnaflara ve firma sahiplerine de sms ile kredi veriyor. Ing sms kobi kredi adlı bu kampanyaya bir kısa mesajla başvuru yapabilirsiniz. Bu kampanya ile 100 bin TL’ye kadar kredi kullanabilirsiniz.

Sorularınızı yorum kısmına yazın kısa sürede cevaplayalım.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu