İpotekli Kredi

Halk Bankası Ev İpotekli İhtiyaç Kredisi Veriyor

İpotekli ihtiyaç kredisi kullanarak yüksek tutardaki para ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Bunun için borcunuzun teminatı olarak evinizi bankaya ipotek olarak göstermeniz gerekir. Bu yazıda Halkbank'ın ipotekli kredi kampanyasını inceledik. Kredinin faiz-maliyet bilgileri ve başvuru sürecinin tüm detayları aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Diğer ihtiyaç kredisi kampanyaları nakit ihtiyacınızı karşılayamıyor ise Halk Bankası’nın Bireysel Destek Kredisi’nden faydalanabilirsiniz. Böylece sahibi olduğunuz evi kredi için teminat olarak göstererek yüksek miktarlarda kredi alabilirsiniz.

Halkbank konut ipotekli ihtiyaç kredisi özellikleri nelerdir?

Halk Bankası bu krediyi vereceği kişiye ait olan eve, kredi karşılığında, ipotek kuruyor. Taksitlendirilen kredi ödemeleri düzgün olduğu sürece bir sıkıntı çıkmıyor. Ancak ödemede aksaklıklar yaşanırsa banka evinize el koyma hakkına sahip olabilir. Bireysel destek kredisinin diğer özellikleri şunlardır:

  • Banka bu kredi için evinizin üstüne birinci dereceden ipotek kurar.
  • Bu krediye en fazla 60 ay vade yapılır.
  • Halkbank bireysel destek kredisi faiz oranı aylık %1,07’dir
  • Bu krediden de binde beş oranında kredi tahsis ücreti alınır.
  • İpoteğe konu olan ev için konut sigortası ve deprem sigortası yapılması zorunludur.
  • Başvuru yapan müşterinin hayat sigortası yapması zorunludur.
  • Halkbank size kredi vermeden önce ilgili konuta ekspertiz yapacaktır. Ekspertiz süreci birkaç gün içinde tamamlanır. Bu işlem için müşteriden ücret alınacaktır. 
  • Güncel ekspertiz ücretleri için hemen tıklayın:  https://yatırımhaber.com/bankalarin-konut-is-yeri-kredisi-ekspertiz-ucretleri-guncel-2017-736/

Halkbank ne kadar bireysel destek kredisi verir?

Bireysel destek kredisi için üst sınır yoktur. Ancak alabileceğiniz maksimum kredi evinizin ekspertiz değerinin %80’idir.

Kredinin maliyet tablosunu görmek isterseniz tıklayın: https://www.halkbank.com.tr/tr/bireysel/krediler/ihtiyac-kredileri/Bireysel-Destek.html

Konut teminatlı ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

İpotekli kredi başvurusunu şubesiz bankacılık yöntemleriyle yapamazsınız. Bireysel destek kredisi başvurusu için gerekli evraklarla birlikte Halk Bankası şubelerine girmeniz gerekmektedir. 

Konut ipotekli ihtiyaç kredisi için istenen belgeler nelerdir?

  • Üzerinde T.C. kimlik numarası yazılı olan nüfus cüzdanı, sürücü belgesi ya da pasaport kabul edilir.
  • İpotek gösterilecek konutun tapu belgesi istenir. 

Değişik yollarla ipotekli kredi kullanabilirsiniz. Arsa ipotekli, iş yeri ipotekli, konut ipotekli ve araç rehinli olarak bankalardan finansman almanız mümkündür. Ayrıntılı bilgi için alttaki bağlantıyı ziyaret ediniz.

Daha uygun faizli ipotekli kredi kampanyalarını görmek isterseniz  https://yatırımhaber.com/gayrimenkul-ipotekli-kredi-veren-bankalar/ adresini mutlaka ziyaret ediniz.

Yorum bölümüne yazılan sorular kısa sürede cevaplanacaktır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu