Bankalar

Garanti Sms Bankacılığı Hizmetleri Nelerdir? 3340 SMS Ücretli Mi?

Garanti Bankası'nın kredi kartı müşterisiyseniz 3340 Garanti sms bankacılığı servisini kullanarak birçok konuda hemen bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu makalemizde Garanti sms bankacılığı hakkında bazı soruları cevapladık.

Sponsorlu Reklamlar

Garanti sms bankacılığı hizmetleriyle şu bilgilere erişebilirsiniz: Kredi kartı şifresi alma, limit öğrenme, bonus öğrenme, dönem içi harcama tutarı öğrenme, ekstre kesim tarihi öğrenme, borç tutarı görüntüleme, asgari ödeme tutarı öğrenme, son ödeme tarihi öğrenme… Detaylar aşağıda…

Garanti sms bankacılığı nasıl kullanılır?

3340 Garanti sms bankacılığı hizmetlerinden, Garanti Bankası’nın verdiği Flexi Card, Money Card, American Express Card, Bonus Card ve Miles&Smiles kart sahipleri faydalanabilmektedir. Bu müşterilerin telefon numaraları Garanti Bankası’nın sisteminde güncel şekilde bulunmalıdır. Numaranız güncel değilse Garanti Bankası şubelerini ve atmlerini kullanarak cep telefonu numaranızı güncelleyebilirsiniz.

Garanti 3340 sms bankacılığı ücretli midir?

Garanti sms bankacılığı kapsamında göndereceğiniz her sms için GSM operatörünün belirlediği 1 sms bedeli alınacaktır.

3340 Garanti sms bankacılığı servisi ile hangi işlemler yapılır?

Garanti SMS Bankacılığı Bilgilendirme HizmetleriSorgulama Metni
Kullanılabilir Kredi Kartı Limiti Sorgulamabilgi boşluk kredi kartı numaranızın son dört hanesini yazıp 3340’a gönderin.
Biriken Bonus Miktarı Sorgulamabilgi boşluk kredi kartı numaranızın son dört hanesini yazıp 3340’a gönderin.
Dönem İçi Harcama Tutarı Sorgulamabilgi boşluk kredi kartı numaranızın son dört hanesini yazıp 3340’a gönderin.
Gelecek Ekstre Kesim Tarihi Sorgulamabilgi boşluk kredi kartı numaranızın son dört hanesini yazıp 3340’a gönderin.
Kredi Kartı Ekstresi Sorgulamaekstre boşluk kredi kartı numaranızın son dört hanesini yazıp 3340’a gönderin.
Kredi Kartı Asgari Ödeme Tutarı Sorgulamaekstre boşluk kredi kartı numaranızın son dört hanesini yazıp 3340’a gönderin.
Kredi Kartı Borcu Son Ödeme Tarihi Sorgulamaekstre boşluk kredi kartı numaranızın son dört hanesini yazıp 3340’a gönderin.
Kredi Kartı Kalan Borç Tutarı Sorgulamaekstre boşluk kredi kartı numaranızın son dört hanesini yazıp 3340’a gönderin.
Kredi Kartı Şifresi OluşturmaKelime aralarında birer boşluk bırakarak SIFRE Kart numaranızın son 6 rakamını, annenizin kızlık soyadının ilk 2 harfini, kartınızın güvenlik kodunun ilk 2 rakamını yazıp 3340’a gönderin.
Sms ile Kredi BaşvurusuT.C kimlik numaranızı yazıp 3340‘a gönderin.

3340 Garanti sms bankacılığı servisi ile aşağıdaki işlemleri yapabilirsiniz:

  • Garanti sms ile kullanılabilir kredi kartı limiti öğrenme
  • Garanti sms ile biriken bonus miktarını öğrenme
  • Garanti sms ile dönem içi harcama tutarı öğrenme
  • Garanti sms ile gelecek ekstre kesim tarihi öğrenme

Yukarıdaki bilgilerin tamamını tek bir mesajla öğrenebilirsiniz. bilgi yazdıktan sonra bir boşluk bırakın ve kredi kartı numaranızın son dört hanesini yazarak 3340 Garanti sms bankacılığı servisine gönderin. Bu şekilde yukarıdaki bütün bilgiler cebinize gönderilecektir.

  • Garanti sms ile ekstre borç bilgisi öğrenme
  • Garanti sms ile asgari ödeme tutarı öğrenme
  • Garanti sms ile son ödeme tarihi öğrenme
  • Garanti sms ile kalan borç tutarı öğrenme

Yukarıdaki bilgilerin tamamını tek bir mesajla öğrenebilirsiniz. ekstre yazdıktan sonra bir boşluk bırakın ve kredi kartı numaranızın son dört hanesini yazarak 3340 Garanti sms bankacılığı servisine gönderin. Bu şekilde yukarıdaki bütün ekstre bilgileri hemen cebinize gönderilecektir. Bu işlemler dışında garanti sms ile kredi kartı şifresi alma işlemini de sms servisi aracılığı ile yapabilirsiniz. Peki, Garanti sms ile kredi kartı şifresi alma işlemi nasıl yapılır?

Garanti sms ile kredi kartı şifresi alma işlemi nasıl yapılır?

Garanti sms ile kredi kartı şifresi alma işlemi için SIFRE yazıp, kart numaranızın son 6 rakamını, annenizin kızlık soyadının ilk 2 harfini ve kartınızın güvenlik kodunun ilk 2 rakamını kelime aralarından birer boşluk bırakarak 3340’a gönderin. Kredi kartı şifreniz sms ile hemen telefonunuza gelecektir. İlk kez şifre alacaksanız bu yöntemi kullanabilirsiniz.

Diğer yöntemler için https://yatırımhaber.com/garanti-kart-sifresi-alma/ sayfamızı ziyaret ediniz.

Garanti Bankası’na sms ile kredi başvurusu nasıl yapılır?

Garanti Bankası’na sms ile kredi başvurusu yapmak da mümkündür. T.C. kimlik numaranızı yazıp 3390’a göndererek kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Garanti’nin güncel kredi faiz oranlarını ve sms kredi başvuru prosedürlerini görmek için https://yatırımhaber.com/garanti-sms-kredi-basvurusu-3390-445/ adlı makalemizi mutlaka ziyaret edin.

Yukarıdaki Garanti sms bankacılığı işlemlerini kullanabilmeniz için, telefon numaranızın Garanti Bankası veri tabanında kayıtlı olması gerekiyor. Başka bir numaradan sms göndererek yukarıdaki hizmetlerden faydalanamazsınız.

Telefon numaranızın Garanti Bankası veri tabanında kayıtlı olup olmadığını görebilmek için yapmanız gereken şey; Garanti Bankası atmlerine ya da şubelerine gitmektir.

Garanti Bankası şubelerini ya da atmlerini kullanarak telefon numaranızın sistemi kayıtlı olup olmadığını görebilirsiniz. Aynı zamanda cep telefonu numaranızı sisteme kolayca ekleyebilirsiniz. Bununla birlikte Garanti Bankası sistemindeki telefon numaranızı yine atm ve şubelerden kolayca güncelleyebilirsiniz. Garanti Bankası’na bildirdiğiniz telefon numarası üzerinden Garanti sms bankacılığı hizmetlerinden faydalanmaya devam edebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu