Kredi Kartı İptali

Garanti Kredi Kartı İptali Nasıl Yapılır?

Garanti Bankası kredi kartı kapatma yöntemlerini sizler için araştırdık. Detaylı bilgi yazının devamında...

Sponsorlu Reklamlar

Bankaya hiçbir gerekçe sunmaksızın kredi kartınızı iptal ettirebilirsiniz. Bankalar kartın kapatılması gerekçesiyle müşterilerinden bir ücret talep edemez. Garanti Bankası kredi kartı iptali için alttaki yöntemleri kullanabilirsiniz.

Garanti Mobil Uygulaması Üzerinden Kart İptali

Mobil uygulamaya giriş yaparak kartı kapatma işleminizi hemen yapabilirsiniz. İşlemin uygulamalı videosunu aşağıda paylaştım:

Garanti Kart İptali Videosu

Telefon Üzerinden Garanti kredi kartı kapatma

444 0 333 numaraları Alo Garanti telefon bankacılığını arayıp kartınızı kullanıma kapattırabilirsiniz. Çağrı merkezi görevlileri bu talebi genellikle hemen yerine getirmez. Öncelikle kartınızı iptal etmemeniz için sizi ikna etmeye çalışacaklardır. Müşterinin kararlı olduğu anlaşılınca kart birkaç dakika içinde iptal edilecektir.

DİKKAT:Bankalar özellikle kredi kartı müşterilerini kaybetmek istemezler. Bu sebeple kart iptali aşamasında müşteriye bazı özel avantajlar sunularak müşterinin kartını iptal etmemesi hedeflenmektedir. Özellikle kart aidatı gibi problemlerin bu aşamada çözülebildiğini gözlemlemekteyiz.

Şubelerden Garanti Kart İptali

Garanti Bankası şubelerine müracaat edip kartınızı iptal ettirebilirsiniz. İptal işlemi için müşteri hizmetlerini kullanmak zaman bakımından daha çabuk olacaktır. Ayrıca kartınızın veya kart bilgilerinizin kötü niyetli kişilerce çalındığını düşünüyorsanız iptal işlemini 444 0 333’ten yaptırmanız daha güvenli olacaktır.

Garanti sanal kart iptali

Sanal kart, genelde internet üzerinden yapılan alışverişleri daha güvenli hale getirmek amacıyla kullanılan bir yöntemdir. Sanal kart, asıl kredi kartına bağlı olarak açılabilir. Fiziki olarak kart kullanımı mümkün olmayan tüm alışverişlerde kullanılabilir. Böylece asıl kartın bilgileri kimseyle paylaşılmamış olur.

Garanti sanal kart iptali için bankanın internet şubesini kullanabilirsiniz. İnternet şubesine giriş yaptıktan sonra oluşturduğunuz sanal kartları silebilirsiniz. İnternet şifresi olmadan bu işlemi yapamazsınız. Şifre almak isterseniz https://yatırımhaber.com/garanti-bankasi-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir-495/ bağlantısını mutlaka ziyaret ediniz.

Mutlaka İnceleyin: Bankaların aidatsız kredi kartı ürünlerini inceledik. Detaylı bilgi için hemen tıklayın: https://yatırımhaber.com/aidatsiz-kredi-karti/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu