Bankalar

Enpara.com Hakkında Bilgiler

Bu makalemizde en çok kullanılan şubesiz bankacılık uygulamalarından biri olan Enpara hakkında bir araştırma yaptık. Enpara.com nedir? Enpara ile hangi işlemler yapılır? Nasıl Enpara müşterisi olunur? Enpara'nın avantajları nelerdir? Enpara ile gelir belgesiz kredi nasıl kullanılır?

Sponsorlu Reklamlar

Enpara.com nedir?

Enpara.com; QNB Finansbank’a bağlı bir mobil bankacılık uygulamasıdır. Bu bankacılık hizmetiyle şubesiz olarak bütün bankacılık işlemleri yapılabiliyor. Bununla birlikte birçok avantajdan da faydalanabiliyorsunuz. Peki, Nasıl Enpara müşterisi olunur?

Nasıl Enpara müşterisi olunur?

Enpara.com müşterisi olmak için şubelere müracaat etmeniz gerekmez. İnternet üzerinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvurunuzu gönderdikten kısa süre sonra Enpara.com müşteri temsilcisi sizinle iletişime geçer. Başvurunuzda belirttiğiniz adrese istediğiniz zaman istediğiniz saatte bir Enpara.com müşteri temsilcisi gönderilir. Müşteri temsilcisi, Enpara.com hesabınızdan bankamatikler aracılığı ile para çekmenizi sağlayacak olan Encard’ı ve imzalamanız gereken belgeleri adresinize kadar getirir. Temsilci sizi gerekli konularda bilgilendirir ve hesabınızı aktif hale getirir. Bu işlemlerden sonra Enpara.com müşterisi olmuş olursunuz. Peki, Enpara’nın avantajları nelerdir?

Enpara’nın avantajları nelerdir?

Enpara.com müşterisi olduktan sonra birçok avantajdan faydalanabilirsin. Bu avantajları şöyle sıralayabiliriz:

  • Bu uygulama ile yapacağınız para transferi işlemleri için komisyon ücreti alınmaz. Yani eft ve havale ücreti yok.
  • Bazı bankaların uyguladığı ve yıllık olarak müşteriden alınan hesap işletim ücreti Enpara.com müşterilerinden alınmaz.
  • QNB Finansbank bankamatiklerinden Encard ile para çekebilir, EFT- havale yapabilir, fatura ödeyebilir, kredi kartı borcu ödeyebilirsiniz. Bununla birlikte ayda 3 defa başka bankalara ait bankamatikleri ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.
  • Aylık düzenli olarak EFT, havale kredi ödemesi gibi bankacılık işlemlerini Enpara hesabınızdan yaparsanız ayın Enparalısı olarak çeşitli kampanyalardan faydalanabilirsiniz.
  • Enpara.com uygulamasını telefonunuza-tabletinize indirerek ya da bilgisayarınızla Enpara.com’a giriş yaparak birçok işlemi oturduğunuz yerden kolayca yapabilirsiniz. Bu işlemleri aşağıdaki başlıkta sıraladık:

Enpara ile hangi işlemler yapılır?

Enpara.com müşterisi olarak normal bir bankada yapabileceğiniz bütün işlemleri yapabilirsiniz. Hem de istediğiniz an isteğiniz yerde… Enpara’yı akıllı telefonunuzdan, bilgisayarınızdan ya da tabletinizden kullanabilirsiniz. Müşteri bilgilerinizle sisteme giriş yaparak uygulamayı hemen kullanabilirsiniz. Enpara ile yapılabilen bankacılık işlemleri şöyle:

  • Para transferi işlemlerini ücretsiz olarak yapabilirsiniz.
  • Kolayca mevduat hesaba açabilir ve yüksek mevduat faizlerinden faydalanarak paranızı işletebilirsiniz.
  • Kredi kartı borçlarınız için ödeme talimatı verebilirsiniz.
  • 60.000 TL’ye kadar masrafsız, evraksız ve gelir belgesiz ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Enpara’nın verdiği gelir belgesiz ihtiyaç kredisi hakkında aşağıdaki başlıkta daha ayrıntılı bilgi verdik. Enpara.com gelir belgesiz kredi özellikleri nelerdir?

Enpara.com gelir belgesiz kredi özellikleri nelerdir?

Enpara.com gelir belgesiz kredi veren bankalar sınıfına giriyor. Çünkü Enpara, şubesiz bankacılık hizmeti veriyor ve müşterilerinden herhangi bir evrak istemiyor. Evraksız kredi olarak nitelendirilen Enpara ihtiyaç kredisinin özellikleri şunlardır:

  • Enpara bu kredi için kredi tahsis ücreti adı altında müşterisinden para almıyor. Bu sebeple bu krediye dosya masrafsız kredi deniliyor.
  • Enpara, müşterisine ihtiyaç kredisi vermek için gelir belgesi de istemiyor. Müşterinin gelir belgesiz kredi kullanabilmesi için Enpara cep şube ya da internet şubesinden yaptığı kredi başvurusunun onaylanması yetiyor.
  • Gelir belgesiz kredi faizleri %1,76’dan başlıyor ve %1,92’e kadar yükseliyor. Enpara’nın güncel faiz bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz: https://www.qnbfinansbank.enpara.com/urunler/ihtiyac-kredisi/
  • Enpara evraksız kredi için 60 aya kadar vade yapıyor.
  • Enpara’dan kullanacağınız gelir belgesiz, dosya masrafsız ve evraksız kredi için hayat sigortası yaptırmanız gerekiyor. Bu kredinin tek masrafı yıllık olarak ödeyeceğiniz hayat sigortası komisyonudur. Bunun dışında herhangi bir ek masraf bulunmuyor.

Diğer bankaların ihtiyaç kredisi faizlerine buradan ulaşabilirsiniz: https://yatırımhaber.com/ihtiyac-kredisi

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu