İnternet Bankacılığı

Albaraka Mobil Bankacılık Şifre Alma (Resimli)

Katılım bankacılığı alanında Türkiye'de ilk kurulan banka olan Albaraka'nın çok sayıda müşterisi var. Banka bu müşterilerin memnuniyetini sağlamak adına şubesiz bankacılık sistemine çok önem veriyor. Bu makalemizde Albaraka Türk internet bankacılığı hakkında bazı soruları cevapladık. İnternetten yapılabilen işlemleri ve mobil şube şifresi alma işleminin resimli anlatımı aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Albaraka Türk internet bankacılığı nasıl kullanılır?

Albaraka Türk internet bankacılığı hizmetlerinden bankanın müşterileri faydalanabilir. Müşteriler, Albaraka internet bankacılığı şifresi alarak bu hizmetten kolayca faydalanabilirler.

Albaraka internet şubesi şifresi nasıl alınır?

Albaraka internet şubesi şifresi, Albaraka’nın kurumsal sitesi veya Albaraka Mobil Şube uygulaması üzerinden hemen alınabilir. Her iki şekilde şifre oluşturmayı aşağıda anlattık:

Albaraka web sitesi üzerinden internet şifresi alma

Öncelikle Albaraka’nın kurumsal sitesine girip sağ üst köşede bulunan ANINDA ŞİFRE sekmesine tıklayın. Daha sonra karşınıza çıkacak olan ekranda bulunan yeni şifre al ya da şifremi unuttum seçeneğine tıklayın. Kart numarası, kart şifresi ve kart son kullanma tarihi bilgilerini girerek internet şifrenizi hemen oluşturun.

İlgili sayfaya buradan ulaşabilirsiniz: https://esube.albarakaturk.com.tr/UnregisteredUser/NewUserRegistration_NonFlash.aspx?lang=TR&type=lost

Albaraka Mobil Bankacılık Şifre Alma

Bankanın mobil uygulaması olan ”Albaraka Mobil Şube”yi telefonunuza indirin. Uygulamayı açtığınızda karşınıza açılan ekrandaki Mobil Şube sekmesini seçin. İlgili sayfanın görüntüsü aşağıdaki örnekteki gibi olacaktır:

Albaraka mobil şube giriş ekranı
Albaraka mobil şube giriş ekranı

İlk defa şifre alacaksanız Yeni Üyelik sekmesine, şifrenizi unuttuysanız Şifremi Unuttum sekmesine girin. İlgili ekran aşağıdaki gibi görünecektir:

Albaraka mobil bankacılık şifre alma ekranı
Albaraka mobil bankacılık şifre alma ekranı

Yeni üyelik ekranındaki bölümlere Banka/Kredi Kartı Numarası, Kart Şifresi ve Kart Vadesi (son kullanma tarihi) bilgilerini girip Devam tuşuna basarak şifrenizi alabilirsiniz.

Albaraka internet bankacılığı yeni üyelik
Albaraka internet bankacılığı yeni üyelik

Kartınız yoksa yukarıdaki ekranda bulunan Kartım Yok seçeneğine basıp kimlik numaranızı ve cep telefonu numaranızı ilgili bölümlere girip şifrenizi alabilirsiniz. Belirtilen ekran aşağıdaki gibi görünecektir:

albaraka cepten internet şifresi alma ekranı
albaraka cepten internet şifresi alma ekranı

Albaraka Türk internet bankacılığı şifresi almanın diğer yöntemleri nelerdir?

Albaraka Türk internet bankacılığı şifresini 444 5 666 ya da 0 850 222 5 666 Albaraka çağrı merkezini arayarak alabilirsiniz. Albaraka müşteri temsilcisine kısa yolla bağlanmak isterseniz 444 5 666’yı tuşladıktan sonra 0 tuşuna basabilirsiniz.

Albaraka Türk şubelerine banka kartınızı ve kimliğinizle müracaat ederek de Albaraka Türk internet bankacılığı şifresi alabilirsiniz.

Albaraka Türk internet şubesi ile hangi bankacılık işlemleri yapılabilir?

Albaraka Türk internet bankacılığı ile aşağıdaki işlemleri yapabilirsiniz:

  • Para transferi işlemlerinden olan havale, EFT, Swift, Virman işlemlerini anında yapabilirsiniz.
  • Vadeli veya vadesiz banka hesabı açabilirsiniz
  • Çeşitli konularda finansman başvurusu yapabilirsiniz
  • Altın- döviz hesabı açabilir aynı zamanda altın, döviz ve fon alış satışı yapabilirsiniz.
  • Hesap hareketlerinizi her an takip edebilirsiniz.
  • Fatura veya diğer giderleriniz için otomatik ödeme talimatı verebilirsiniz.
  • Tahvil-bono alış satışı yapabilir yatırım hesabı açabilirsiniz.
  • Albaraka kartlarınızın şifre bilgilerini güvenli bir şekilde anında değiştirebilirsiniz.

Albaraka OTP Şifresi Nedir?

OTP (One Time Password) şifresi; tek kullanımlık şifre anlamına gelir. İnternet bankacılığına daha güvenli giriş yapmayı sağlar. İnternet şubeye girmek istediğinizde telefonunuza bir sms şeklinde gönderilir. Her girişte farklı bir OTP oluşturulur. Böylece daha güvenli şekilde işlem yapabilirsiniz.

Albaraka otp şifresi gelmiyor

Albaraka mobil şubeye giriş yaparken tek kullanımlık şifre gelmiyorsa bunun birden çok sebebi olabilir. Yakın zamanda numaranızı başka operatöre taşıdıysanız sistem sim kartınıza bloke koymuş olabilir. Veya giriş ayarlarından OTP fonksiyonunu kapatmış olabilirsiniz.

Sorunun kaynağını öğrenmek için 0 850 222 5 666 (bireysel müşteriler) veya 0850 222 555 6 (kurumsal müşteriler) numaralarını arayın.

Albaraka Türk mobil şube ile hangi işlemler yapılabilir?

Albaraka Türk mobil şube ile yukarıda yapılan bütün işlemleri yapabilirsiniz. Albaraka Türk mobil şubeye de aynı internet şifresiyle giriş yapabilirsiniz. Mobil şube ile internet şubesinin arasındaki tek fark birine akıllı telefonlardan diğerine de bilgisayarlardan erişilmesidir.

Değerli eşyalarınız saklanması için bankalardan kasa kiralayabilirsiniz. Kasa ücretleri ve diğer detaylar için tıklayın: https://yatırımhaber.com/kiralik-kasa/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu