Aidatsız Kredi Kartı

Akbank Aidatsız Kredi Kartının Özellikleri (Free Kart)

Yeni düzenlemeye göre tüm bankaların aidatsız kredi kartı ürünü olmak zorunda. Bu yazıda Akbank'ın aidatsız kredi kartı olan Free adlı ürünü inceledik. Tüm detaylar aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Akbank aidatsız kart kapsamında verilen Free kart, Axess’in alt ürünü olarak belirtiliyor. Bu karttan yıllık ücret (aidat) kesilmediği için Axess’in bütün özelliklerini kullanamıyorsunuz. Diğer bankaların aidatsız kredi kartı ürünlerinde de durum farklı değil. Yani aidatsız kredi kartlarında bazı özellik kısıtlamaları oluyor. Gelin Free Kart’ı daha detaylı inceleyelim:

Akbank Free kartın özellikleri nelerdir?

Akbank Free kartın özellikleri şunlardır:

  • Akbank aidatsız kredi kartı olarak verillir. Kart kullanımı sebebiyle müşteriden yıllık veya aylık ücret talep edilmez.
  • Axess Kart’ta bulunan Nakit Avans, SMS para, Taksitli avans gibi avantajlar bu üründe de bulunuyor.
  • Sms para ve nakit avans acil olarak paraya ihtiyacınız olduğunda kullanabileceğiniz özelliklerdir.
  • Free Kart’ın taksitli borç transferi özelliği de vardır. Bu sayede başka bankalara olan kredi kartı borçlarınızı Free bünyesine taşıyıp taksitlendirebilirsiniz.
  • Harcamalarınızdan sonra chip para kazanırsınız.
  • Otomatik ödeme talimatı ve düzenli para transferi talimatı verebilirsiniz.

DİKKAT: Turkcell, Vodafone, Türk Telekom ve Superonline faturalarından otomatik ödeme için komisyon alınmaz. Diğer faturalar için %1,60 oranında faiz alınmaktadır.

  • Kart ile yapılan alışveriş ödemelerini erteleyebilir veya taksitlere bölebilirsiniz.
  • 50 TL ve üzerindeki alışverişlerinizi 3 aya kadar erteleyebilir ve 12 aya kadar taksite bölebilirsiniz. Bu işlemleri Akbank Direkt veya müşteri hizmetleri üzerinden kolayca yapabilirsiniz.

DİKKAT: Alışveriş esnasında ek taksit veya erteleme isterseniz 2,9 TL ile 7,9 TL arasında komisyon alınacaktır. Hem erteleme hem de ek taksit isterseniz 5,8 TL ile 15,8 TL arasında ücret kesilecektir. Kesilen tutar ilk ekstrenize yansıtılır.

Free Bütçem Özelliği

Aylık harcamalarınıza kota koyabilirsiniz. Böylece kotayı doldurduğunuzda banka tarafından sms ile uyarılırsınız. Bu özelliği kullanmak isteyenler FREE BÜTÇEM boşluk limit bilgisini yazıp 4425’e sms gönderebilirler.

Free Kart hakkında daha fazla bilgi için https://www.kartfree.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Free Kart kalan limit, borç ve son ödeme tarihi öğrenme

Bir sms göndererek kart limitinizi, mevcut borcunuzu ve borcunuza ait son ödeme tarihini öğrenebilirsiniz. Bunun için Free Borç yazıp 4425‘e göndermeniz yeterlidir.

Akbank Free kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

Akbank Free kredi kartı başvurusu için:

  • 5990 sms servisini,
  • Bankanın web sayfasını,
  • 444 25 25 çağrı merkezini,
  • Akbank Direkt Mobil veya web uygulamasını kullanabilirsiniz

DİKKAT: Sadece Akbank müşterisi olanlar Akbank Direkt üzerinden başvuru yapabilir. Müşteri olmanıza rağmen Akbank Direkt’e giriş şifreniz yoksa bu bağlantıyı ziyaret ediniz: https://yatırımhaber.com/akbank-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir-487/

SMS ile Free Kart Başvurusu Nasıl Yapılır?

Free yazıp 5990’a kısa mesaj göndererek başvurunuzu iletebilirsiniz. Mesai saatleri içinde müşteri temsilcisi size dönüş yapıp bilgilerinizi alacaktır. Bu şekilde başvuru süreciniz tamamlanacaktır.

Daha avantajlı ve aidatsız kredi kartı ürünlerini görmek için hemen tıklayın: https://yatırımhaber.com/aidatsiz-kredi-karti/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu