İnternet Bankacılığı

Akbank İnternet Şubesi Şifresi Nasıl Alınır?

Sponsorlu Reklamlar

Ülkemizin önde gelen özel sermayeli bankalarından biri olan Akbank binlerce müşterisine hizmet veriyor. İnternet şubesi ve mobil uygulaması (Akbank Direkt Mobil) da oldukça çok kullanılıyor. Akbank müşterileri bir internet şifresi oluşturarak bu uygulamaları kullanabiliyor.

Bu makalede Akbank internet şifresi nasıl alınır ve Akbank internet şubesi ile hangi işlemler yapılır sorularını cevapladık.

Akbank internet şifresi nasıl alınır?

Akbank internet şifresi alarak Akbank Direkt internet şubesini ve Akbank Direkt Mobil uygulamasını kullanabilirsiniz. Böylelikle Akbank şubesinden yapılan işlemlerin çoğunu oturduğunuz yerden çabucak yapabilirsiniz. Peki, Akbank internet şifresi nasıl alınır?

Akbank online şifre almak için aşağıda vereceğimiz bağlantıya tıklamanız yeterlidir.

Akbank online şifre almak için tıklayınız. Bu bağlantıya tıkladıktan sonra açılan sayfadaki ”müşteri no ya da TC kimlik no, annenizin kızlık soyadı, kart numaranızın son 4 hanesi” gibi bilgileri doldurarak Akbank online şifrenizi alabilirsiniz. Ayrıca tüm Akbank şubelerinden de online şifre talebinde bulunabilirsiniz.

Akbank Direkt Mobil ve Akbank internet şubesi ile hangi işlemler yapılır?

Akbank direkt mobil ve Akbank internet şubesi ile yapılabilen işlemler şunlardır:

  • Para transferi işlemlerinden olan EFT, havale, virman ve swift gibi işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz.
  • Hisse senedi, borsa ve VİOP(vadeli işlem ve opsiyon borsası) işlemlerini ve takibini her an yapabilirsiniz.
  • Varlıklar, nakit akışı, vadesiz-vadeli hesaplar, altın hesapları, esnek birikimler, mevduat birikimleri, hesap açılışları, artı para işlemleri, çek, tarifeleri gibi konularla alakalı işlemlerinizi yönetebilirsiniz.
  • kredi kartı bilgilerini, hesap özeti, dönem içi işlemlerinizi, bekleyen provizyonlar, gelecek dönem taksitleri gibi kredi kartı bilgilerini görebilir ve bu konulardaki işlemleri yönetebilirsiniz.
  • Akbank kart borcu ödemeleri, chip para bakiye gösterme, mil puan bakiye gösterme gibi işlemleri anında gerçekleştirebilirsiniz.
  • Döviz alıp satma, hisse senedi alıp satma, altın alıp satma gibi işlemleri yedi gün 24 saat yapabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu