SMS Kredi

Vakıfbank 5724 Sms Servisi ile Kredi Başvurusu

Sponsorlu Reklamlar

Şubesiz bankacılığın hizmetlerinden biri de kredi başvurularıdır. Banka şubelerini kullanmadan banka sms servisleri, internet siteleri, mobil uygulamaları gibi aracılarla da kredi başvurusu yapılabilir. Bu sayede hem bankalar hem de müşteriler zamandan kazanmış olur.

Vakıfbank kredi başvurusu sms ile de yapılabiliyor. Bankanın sms ile kredi ve kredi kartı başvuru bilgileri aşağıda…

Vakıfbank kredi başvurusu sms ile nasıl yapılır?

Vakıfbank taksitli ihtiyaç kredisi olarak bilinen bu kampanyaya sms ile başvuru yapmak için T.C. kimlik numaranızı yazıp 5724‘e göndermeniz gerekmektedir. Bu yolla Vakıfbank’tan finansman alıp alamayacağınızı öğreneceksiniz. Sonuç olumlu ise şubelerden paranızı alabilirsiniz.

Vakıfbank sms kredi özellikleri nelerdir?

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kapsamındaki bu finansmanın özellikleri şunlardır:

  • Vakıfbank ihtiyaç finansmanı için 60 ay vade yapmaktadır.
  • Vakıfbank sms ile başvuru yaptırdığı bu kampanyanın aylık faiz oranı %1,59‘dur.
  • Bu finansmanı almak için hayat sigortası yaptırmak gerekmektedir. Hayat sigortası primi yıllık olarak ödenir ve bu prim müşterinin yaşına, cinsiyetine, sağlık durumuna göre değişebilir.
  • BSMV ve KKDF gibi vergiler de uygulanmaktadır.
  • Vakıfbank’ın kredi hesaplama sayfasını kullanarak kredi maliyetlerini görebilirsiniz: https://www.vakifbank.com.tr/kredi-hesaplama-araci.aspx?pageID=1333

Cepten Başvuru ile para hemen hesaba yatar mı?

Vakıfbank’a yapacağınız sms başvurusu bir kaç dakika içinde sonuçlanacaktır. Sonuç olumlu ise banka görevlisi sizle iletişime geçecek ve size kampanya hakkında bilgiler verecektir. Son olarak da gerekli belgeler ile birlikte herhangi bir Vakıfbank şubesine çağrılacaksınız. Böylece paranızı almış olacaksınız.

Yukarıda da açıkladığımız gibi Vakıfbank’a sms ile yapılan başvurular bir ön müracaat özelliğindedir. Bu başvuru ile sadece kredi alıp alamayacağınızı öğrenebilirsiniz. Sonuç olumlu olsa bile Vakıfbank krediyi hesabınıza hemen yatırmamaktadır.

Vakıfbank sms ile kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

Vakıfbank’a mesajla kredi kartı başvurusu ya da ek kart başvurusu yapmak mümkündür. Cep telefonundan kredi kartı başvurusu yapmak için VB boşluk T.C. kimlik numaranızı yazıp 5724’e gönderin. Bu şekilde Vakıfbank World özellikli kredi kartına kısa mesaj ile başvuru yapmış olursunuz.

Sorularınızı yorum kısmına yazın kısa sürede cevaplayalım.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu