SMS Kredi

İş Bankası 4402 Sms Kredi Başvurusu (Hızlı Kredi)

Bu yazımızda İş Bankası’na ait bir kampanya olan Hızlı Kredi hakkında bir araştırma yaptık. Bu krediye sms ile de başvuru yapılabildiği için İşbank sms kredi diye de adlandırılıyor. İşbank hızlı kredi ya da İş Bankası sms kredi hakkındaki aşağıdaki soruların cevaplarını makalemizde bulabilirsiniz.

Sponsorlu Reklamlar

İş Bankası müşterilerine kolayca kredi başvurusu yapma imkanı veriyor. İşbank sms, telefon ve internet bankacılığı gibi yöntemlerle başvurunuzu hemen alıyor. Şubesiz bankacılık da denilen bu yöntemlerle hemen kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Detaylar şöyle:

İşbank sms kredi özellikleri nelerdir?

İşbank hızlı kredi yani İş Bankası sms kredi özellikleri aşağıdaki gibidir:

  • İş Bankası sms kredi ile 40.000 TL‘ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.
  • İş Bankası hızlı kredi kapsamında 60 ay vade yapıyor.
  • Başvuru işlemini şubelere gitmeden istediğini zaman (7/24) yapabilirsiniz.
  • Başvurunuz kabul edilirse, taksit ödemeleriniz kredinin hesabınıza yattığı tarihten bir ay sonra başlayacaktır.
  • İşbank sms kredi faiz oranları aylık %1,69’dan başlıyor
  • %1,69’luk faizden yararlanmak için bankadan kredi için hayat sigortası yaptırmanız gerekiyor. Aksi taktirde hızlı kredi için faiz oranı %1,78′e çıkıyor.

İşbank sms kredi başvurusu nasıl yapılır?

İş Bankası Hızlı Kredi başvurusu için birden çok yöntem kullanabilirsiniz. Bunları açıklayalım:

SMS ile İş Bankası Hızlı Kredi Başvurusu 

Bu krediye SMS ile başvuru yapmak için NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİR bilgilerinizi yazıp 4402’ye göndermeniz yeterlidir.

İnternet ile İş Bankası Hızlı Kredi Başvurusu 

Hızlı Kredi’ye İşbank internet sitesi üzerinden başvuru yapabilmeniz için öncelikle bankanın müşterisi olmanız gerekiyor. Bankanın müşterisi iseniz de sizden İşbank internet şifresi almanız isteniyor.

Nasıl şifre alacağınızı bu bağlantıdan öğrenebilirsiniz: https://yatırımhaber.com/is-bankasi-internet-subesi-sifresi-nasil-alinir/

İşbank internet şifreniz zaten varsa İnternet ile İş Bankası hızlı kredi başvurusu için tıklayınız.

Bankamatiklerden İş Bankası Hızlı Kredi Başvurusu

İş Bankası bankamatiklerinin kartlı işlem bölümündeki Daha Fazlası > Başvurular > Kredi seçeneklerini takip ederek ya da kartsız işlem bölümünden Başvurular > Kredi seçeneklerine sırasıyla girerek başvurunuzu yapabilirsiniz.

Müşteri Hizmetleri ile İş Bankası Hızlı Kredi Başvurusu

0 850 724 0 724 İşbank müşteri hizmetleri numarasını arayarak da bu krediye başvurabilirsiniz.

İşcep Mobil Uygulamasıyla Hızlı Kredi Başvurusu 

İşbank internet şifreniz varsa İşcep üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. İşcep uygulamasının Başvurular menüsünün altındaki Hızlı Kredi seçeneğine tıklayıp başvurunuzu hemen yapabilirsiniz.

İşbank hızlı kredi hemen hesaba yatar mı?

İşbank hızlı kredi başvurunuzu İşbank internet şubesinden ya da İşcep mobil uygulamasından yaparsanız ve başvurunuz kabul edilirse, paranız hesabınıza hemen yatmaktadır. Yani İş Bankası sms kredi için bu şekilde yapılan başvurular banka tarafından onaylanırsa, kredi tutarı müşterinin hesabına yatırılır.

Daha düşük faizle sms kredi veren bankalar var. Tüm detaylar bu bağlantıda: https://yatırımhaber.com/sms-ile-kredi-veren-bankalar-hangileri-420/

İş Bankası sms ile kredi kartı şifresi alma işlemi nasıl yapılır?

İşbank’tan aldığınız kredi kartınızın şifresini bir sms ile öğrenebilirsiniz. İş Bankası sms ile kredi kartı şifresi alma işlemi yapmak için cep telefonunuzun kısa mesaj bölümüne girdikten sonra, kelime aralarında birer boşluk bırakarak, SIFRE, kart numaranızın son dört rakamını, doğum yerinizi ve kartınızın arkasında yazılı olan güvenlik kodunun ilk iki rakamını yazıp 4402 İşbank sms bankacılığına gönderin. İşbank kredi kartınızın yeni şifresi sms ile size hemen gönderilecektir. İşbank müşteri hizmetlerinden kısa yolla kart şifresi alma işlemi de mümkündür. Peki, İşbank müşteri hizmetlerinden kısa yolla kart şifresi alma numarası nedir?

İşbank müşteri hizmetlerinden kısa yolla kart şifresi alma numarası nedir?

İşbank kart şifrenizi bilmiyorsanız ya da unuttuysanız, İşbank sms bankacılığı haricinde İşbank çağrı merkezini de kullanabilirsiniz. Bu başlıkta size İşbank müşteri hizmetlerinden kısa yolla kart şifresi alma numarasını paylaştık. İşbank müşteri hizmetlerinden kısa yolla kart şifresi almak için önce 0850 724 0 724 İşbank çağrı merkezini arayın ve sırasıyla 5-1-1 rakamlarını tuşlayın. Bu şekilde Müşteri Şifresi ya da Ticari Şifre Alma menüsüne kısa yolla bağlanmış olacaksınız.

İşbank sms ile kredi kartı şifresi değiştirme işlemi yapılabilir mi?

İşbank sms bankacılığı ile kredi kartı şifresi değiştirme işlemi yapılamıyor. Kredi kartı şifrenizi unuttuysanız ya da değiştirmek istiyorsanız yapmanız gereken şey 0850 724 0 724 İşbank çağrı merkezini aramaktır. İşbank çağrı merkezini aradıktan sonra müşteri temsilcisine hemen ulaşamazsanız yukarıda belirttiğimiz kısa yolla müşteri temsilcisine bağlanma numaraları olan 5-1-1 tuşlarına sırayla basın. Müşteri temsilcisine kredi kartı şifrenizi değiştirmek istediğinizi söylerseniz şifreniz kısa sürede güncellenecektir. İşbank kredi kartı ya da hesap kartı şifrenizi değiştirmenin bir başka yolu da İşbank atmleridir. İş Bankası atmlerine kartınızı takarak şifrenizi kolayca değiştirebilirsiniz.

Sorularınızı yorum kısmına yazın kısa sürede cevaplayalım.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu